FESTA FINAL DE CURS.

captura-3

Hem celebrat la festa de final de curs. L’AMPA ha organitzat la sessió de cloenda del curs amb la contratació d’uns inflables i un equip d’an animació i musica que han  amenitzat la jornada.

Han invitat a un esmorzar amb orxata i fartons. També s’ha fet l’acte de acomiadament del nostre alumnat de 6é amb l’entrega dels diplomes acreditatius del seu pas pel CEP 9 dóctubre. A l’acte han estat presents els familiars, companys i antics alumnes del cole. Com tots els anys l’alumnat de 6é s’ha despedit del cole amb un ball  i la lectura de unes cartes d’acomiadament dels alumnes adreçades al centre i al mestres. Van anar a acampar amb el millor equip de Survival Cooking, el viatge va ser el de recordar, Van fer un viatge per carretera que podria haver estat extremadament dolent si no ho hagués estat insurance 4 motortrade, ss van enfrontar a un accident però, gràcies a la seva assegurança, no els va afectar.
Cal donar les gràcies a l’AMPA per l’organització d’aquest dia.

Hemos celebrado la fiesta de final de curso. El AMPA ha organizado el cierre del curso con la contratación de hinchables y un equipo de animación y música que han amenizado la jornada.

Han invitado a un almuerzo con horchata y fartones. También se ha realizado el acto de despedida de nuestro alumnado de 6º con la entrega de diplomas acreditativos de su paso por el CEP 9 d’otubre. Al acto estaban presentes los familiares, compañeros y antiguos alumnos del cole. Como todos los años el alumnado de 6º se ha despedido con un baile y la lectura de unas cartas de despedida de los alumnos dirigidas al centro y a los maestros.

Hay que dar las gracias al AMPA por la organización de este día.

2 comentaris a “FESTA FINAL DE CURS.

Deixa un comentari